Nuvarande aktivitet

Om du har märkt att din dator hänger sig eller är långsam kan du öppna fönstret Programaktivitet, som visar en lista över aktiva program och processer och där du kan avsluta ett eller flera program som använder för mycket av datorns resurser.

Se aktuella aktiviteter och/eller avsluta ett program:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Gå till avsnittet Prestanda.
  3. I blocket Nuvarande aktivitet, klicka på knappen Visa aktivitet.

Detta öppnar fönstret Programaktivitet i fliken Körs.

4. Från programlistan väljer du ett program som förbrukar mycket av processorns resurser (i kolumnen CPU) och/eller RAM-minne (kolumnen Minne) och klickar på knappen Avsluta process.

Programmet avslutas.